ProData Consult: het toonaangevende bemiddelaar van interim IT professionals

  • Eén van de grootste onafhankelijke bemiddelaar van interim IT professionalsin Noord-Europa
  • De beste selectie van freelance jobs voor business en IT-consultants
  • Gekenmerkt door aantrekkelijke uurtarieven, flexibiliteit en transparante prijzen

actieve klanten217 actieve klanten // 1.182 consultants die voor ons werken

Join

ProData Consult is een van de grootste onafhankelijke bemiddelaar van interim IT professionals in Noord-Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen en we hebben afdelingen in Zweden, Noorwegen, Nederland, Duitsland en Polen. Dankzij ons groot nationaal en internationaal netwerk van bedrijven kunnen wij onze aangesloten consultants een breed scala aan spannende banen aanbieden.

Wij behoren tot de grootste leveranciers van business en IT-consultants in Noord-Europa in ons segment. Al onze consultants hebben een minimum van vijf jaar professionele ervaring en specialistische expertise in de primaire competentie die door de klant vereist wordt.

ProData Consult is een bemiddelaar van interim IT professionals dat gekenmerkt wordt door een scherpe prijsstelling, flexibiliteit, snelle levering en veiligheid. We stellen de hoogste normen voor onze consultants en onze hoogste prioriteiten zijn samenwerking en persoonlijke service, zowel met betrekking tot klanten en als tot de consultants.

Onze missie als bemiddelaar van interim IT professionalsis om onze klanten te helpen met hun business en IT door het leveren van compromisloze kwaliteit.

Het bemiddelaar van interim IT professionals met de meeste jobs voor onafhankelijke consultants

ProData Consult heeft een grote selectie aan freelance banen voor business en IT-consultants. In 2017 hebben we projecten voor meer dan 1800 consultants geleverd en hadden we meer dan 300 actieve klanten. We werken samen en hebben raamovereenkomsten met de grootste bedrijven in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Polen en Nederland.

Beschikbare freelance jobs

Een groeiend bemiddelaar van interim IT professionals

ProData Consult bestaat sinds 1994. Het bedrijf is opgericht door IT-consultants en is nu eigendom van een uitvoerende groep medewerkers en bestuursleden. ProData Consult heeft zich de afgelopen jaren gestaag uitgebreid en beschikt over een steeds groeiend nationaal en internationaal netwerk. We plaatsen alleen positieve financiële resultaten en hebben meermaals de jaarlijkse Børsen tijdschrift award gewonnen die wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Denemarken.

In 2016 heeft ProData Group €93 miljoen omgezet.

Een selectie van onze klanten

Getuigenissen van klanten

GN Netcom:

De gekwalificeerde consultants die wij op korte termijn nodig hebben

Ik ben geheel tevreden met onze professionele relatie met ProData Consult, die gekenmerkt wordt door een hoog niveau aan professionalisme. Ik waardeer ten zeerste de capaciteit van het team van ProData Consult om op korte termijn de juiste consultants te vinden die wij nodig hebben, vooral in tijden waarin deze behoefte zich welhaast van de ene dag op de andere kan voordoen.

Niet enkel zijn de IT-consultants van ProData Consult professioneel geoefend; ze slagen ook op sociaal niveau, integreren zich naadloos in het team en worden deelachtig aan de dialoog met onze onderneming. Zonder enige twijfel hebben zij een bijdrage geleverd aan ons succes bij het afleveren van projecten binnen de deadline en het budget — tot grote genoegdoening van onze onderneming.


Kenneth Ullmann
Manager
IT e-toepassingen

Nordic Aviation Capital:

Alles in één hand

Nordic Aviation Capital is een snelgroeiend bedrijf dat hoge eisen stelt aan de ontwikkeling van de organisatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Het is een behoorlijke uitdaging voor mij als IT-manager om de strategische doelen te halen en de synergie te behouden tussen de bedrijfsstrategie en de technologische ondersteuning. Op operationeel niveau is het de kunst om de juiste IT krachten en competenties te vinden die de projecten aan kunnen zonder verlies van kwaliteit.

Met ProData Consult als leverancier van IT-professionals, managementadviseurs en nearshoring diensten in Warschau, Polen, heb ik een full-service bureau gevonden waar ik alle competenties vind die ik zoek. ProData is als partner van grote waarde voor ons, omdat zij nieuwe mogelijkheden en diensten aanbieden waar ik nooit eerder aan gedacht heb.

Ik heb IT-professionals en managers over de vloer gehad die de IT-organisatie naar een heel nieuw level hebben gebracht en een solide link hebben gecreëerd tussen de bedrijfsstrategie en de IT-strategie. Daarbij is rekening gehouden met de nodige dynamiek, optimalisatie van de uitgaven en de slagvaardigheid van het bedrijf.    

Bovendien biedt ProData Consult de mogelijkheid om ad hoc teams te versterken met hooggekwalificeerde IT-specialisten. Verder heeft de implementatie van nearshoring met Poolse IT-professionals via het kantoor van ProData in Warschau zeer goed uitgepakt. Enerzijds vanwege het bijzonder hoge niveau van de IT-professionals, anderzijds vanwege hun proactieve houding en inzet, evenals een aantrekkelijke prijs.

Het partnership heeft aan al onze eisen en verwachtingen voldaan die we hadden voordat we gingen samenwerken – het is compleet naar onze zin. We kunnen het servicelevel bijna niet bijhouden dat geboden wordt. Ik heb het gevoel dat de rode loper constant voor mij als klant wordt uitgelegd.


Mads Krog Jensen
IT Manager

KMD:

De dialoog met ProData Consult is steeds vooruitziend

De dialoog met ProData Consult is steeds vooruitziend en efficiënt. Ze zijn goed in het vinden van de juiste consultants, en dat geschiedt altijd prompt.

Wanneer ik navraag doe naar een consultant, weet ik dat ProData Consult prompt een consultant zal vinden met de competenties die ik nodig heb. Dit draagt bij aan een gevoel van vertrouwen in de samenwerking.

ProData Consult is proactief en staat steeds te onzer beschikking wanneer we het nodig hebben.


Kim Engelhardt Bjørkquist
Projectmanager

Energinet.dk:

De juiste vaardigheden op het juiste moment

Om een sterk team te formeren op een moment dat je het nodig hebt, moeten we ervan op aankunnen dat de juiste vaardigheden beschikbaar zijn op het juiste moment.

De laatste jaren heeft Energinet een aanzienlijke groei doorgemaakt, enerzijds door onze core business: het leveren van electriciteit en gas in Denemarken, anderzijds door nieuwe projecten met als doel een toename van hernieuwbare energie in Denemarken in 2050. De groei is zichtbaar in de gehele organisatie, wat zich ook vertaalt in een groeiende vraag naar IT-oplossingen en projecten.  

Als manager van de IT-projectafdeling moet ik kunnen rekenen op flexibiliteit voor het opschalen van resources en vooruitgang te boeken met de projecten. Dit stelt ons in staat om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het bedrijf.

ProData Consult is al jaren een fijne partner voor ons en helpt ons om resources op te schalen door dag in dag uit te voorzien in onze behoefte aan IT-professionals.

ProData Consult begrijpt precies welke competenties we nodig hebben en maakt een uitstekende selectie van IT-professionals die passen bij Energinet, zowel op het zakelijke vlak als persoonlijk.

ProData Consult is in staat om adequaat kandidaten te leveren, waardoor de projecten geen vertraging oplopen. De IT-professionals kunnen zware functies aan binnen onze organisatie en handelen zeer professioneel. Het is geweldig om te zien hoe gemakkelijk de IT-professionals zich het project eigen maken en een oplossing vinden voor de problematiek.


Katrine Jørgensen
Department Manager
IT Project Office

Santander Consumer Bank (DK):

Snel beschikken over gekwalificeerde competenties

Met ProData Consult als leverancier van IT-professionals kunnen we ad hoc rekenen op gekwalificeerde kandidaten en competenties. Ze staan garant voor professionaliteit en kwaliteit. De IT-professionals zijn in staat de projecten zich snel eigen te maken, begrijpen wat er van hen verwacht wordt en worden feilloos onderdeel van het team. 

Door de kwaliteit en snelheid van ProData Consult is ons bedrijf ongelooflijk schaalbaar en flexibel geworden. 


Flemming Kirkskov
IT Director

Arla foods amba:

IT-professionals nemen de druk en stress weg bij Arla

ProData Consult is een adequate en flexibele partner. Ze kunnen feilloos de juiste kandidaat vinden die past binnen het profiel dat wij zoeken voor de IT-projecten bij Arla.

Ik vind ook de samenwerking met de accountmanager van ProData Consult heel prettig. De betrokkenheid is groot en de begeleiding van de kandidaten is bijzonder goed. Omdat hij veelvuldig bij ons over de vloer komt, weet hij precies wat er speelt.

De IT-professionals en projectmanagers van ProData Consult hebben al veel successen behaald voor Arla. Ze leveren kwaliteit en weten problemen op een professionele manier op te lossen. Daarbij zijn ze zeer loyaal en stellen bij het project het belang van Arla altijd voorop.

Het zijn ook onze ‘redders in nood’ waarmee ik wil zeggen dat ze ons vaak uit de brand helpen in het hoogseizoen zodat de werkdruk bij de vaste medewerkers van Arla beperkt blijft.

De accountmanager bij ProData Consult kent ons goed en is nauw betrokken bij onze projecten en opdrachten. Hij is bekend met de problematiek en weet precies welk type kandidaat bij de projecten past, waardoor ik zelf weinig tijd hoef te investeren in het zoeken naar freelance IT-professionals. Hij fungeert bijna als een HR-manager, die bij mij beslist de druk weghaalt.


Christian Neumann
Senior Manager